Skip links

Biblioteca CePCoR

O galerie de cunoștințe

Cărţile aflate în biblioteca CePCoR pot fi consultate în cadrul instituţiei şi nu se împrumută în afara acesteia.

Toţi cei interesaţi să consulte acest fond de carte sunt invitaţi să se documenteze ştiinţific într-o sală agreabilă, conectată permanent la o reţea de internet wireless.

Peste 200 volume

CEPCOR​

Beneficiază de un punct documentar de specialitate, de actualitate, cu un bogat inventar de cărţi şi publicaţii ale celor mai importante edituri de specialitate şi instituții din domeniul conservării şi restaurării din ţară, dar cu preponderenţă din străinătate.

biblioteca

deschisă tuturor

Biblioteca, deschisă tuturor specialiştilor din domeniul conservării restaurării, muzeografilor interesaţi şi studenţilor, pune la dispoziție pentru documentare, ediţii deosebite precum Volumele Trienalelor ICOM-CC, Volumele Congreselor IIC, reviste de specialitate „Studies in Conservation”, „Tehnical Bulletins”, „ISIS”, „ICC Notes”, etc. publicaţii cu înaltă ţinută şi conţinut ştiinţific excepţional.

DIVERSITATE

SUNT ACOPERITE MAI MULTE ARII

Interesul major al CePCoR în crearea bazei documentare este cu precădere acordat domeniului Conservării dar, sunt acoperite şi arii precum restaurarea pe suporturi, restaurarea clădirilor, investigaţii fizice şi chimice, platforme de cursuri, cataloage. Majoritatea publicaţiilor se regăsesc în limba engleză.

Ai nevoie de mai multe informații?

Apasă pe butonul de mai jos pentru a ne contacta!