Skip links

European Diploma in cultural Project Management

AUTOR

Muzeul Astra

DATĂ

07/10/2022

Categorie

Evenimente

European Diploma in cultural Project Management

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, găzduiește în perioada 7-16 octombrie conferințele Programului EUROPEAN DIPLOMA IN CULTURAL PROJECT MANAGEMENT. Evenimentul este organizat de către Association Marcel Hicter (Belgia) în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu & Muzeul ASTRA și va avea loc în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în Pavilionul Muzeal Multicultural PaMM, sala Auditorium.

Vor participa 10 operatori culturali (specialiști în expoziții, artă, cultură) din Grecia, Suedia, Germania, Israel, Macedonia de Nord. Printre cei care vor susține sesiuni tematice, se află domnul Raymond Weber, fost director general al departamentului  Cultură, Educație, Tineret și Sport la Consiliul Europei. Domnul Raymond Weber va susține miercuri, 12 octombrie, o sesiune cu tema: ,,Ce fel de politici culturale sunt destinate unei lumi aflate în criză? Criza Covid-19 și noua paradigmă culturală:democrația culturală și drepturile culturale.

BACKGROUND INFO
Programul EUROPEAN DIPLOMA IN CULTURAL PROJECT MANAGEMENT este unul transregional și transnațional care își propune să încurajeze schimburile culturale între participanți. Începând cu anul 1989, mai mult de 600 de manageri culturali din întreaga lume au urmat acest curs. Majoritatea acestora ocupă acum poziții cheie în proiecte și programe de cooperare culturală. Printre obiectivele sale principale se numără dezvoltarea capacității participanților și identificarea instrumentelor necesare pentru cooperarea culturală creativă în Europa și în străinătate. Programul este o inițiativă a Consiliului European

http://fondation-hicter.org/en/cultural-trainings/european-diploma/

Alte articole

Ai nevoie de mai multe informații?

Apasă pe butonul de mai jos pentru a ne contacta!