Skip links
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Târgul de Jucării

June 1 @ 09:00 - June 4 @ 18:00

În perioada 1 – 4 iunie 2023 Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, organizează cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării. Este vorba despre o inițiativă care oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura de jucării, jocuri și meșteri în mod activ și sustenabil. În program se regăsesc ateliere demonstrative, cum sunt spre exemplu cele de olărit, sau cele în care vizitatorii pot învăța cum se face o căpiță din lână sau să confecționeze marionete și jucării din lemn. La ediția din acest an a Târgului de Jucării participă 29 de meșteri populari din România și din Republica Moldova.

Pentru iubitorii sportului, în programul Târgului de jucării va fi o nouă cursă cu obstacole. Pe traseul prin pădure vor fi amenajate marcaje montane care vor ajuta pe cei interesați să recunoască simbolurile și astfel să se orienteze în teren. De altfel, la târg vom organiza inclusiv ateliere de confecționat marcaje montane.

La această ediție a Târgului de Jucării, vom avea în premieră o componentă gastronomică specială, denumită sugestiv ,,Gusturile Copilăriei”. Astfel, la Târgul de țară din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, vor fi amenajate 3 vetre cu 15 locuri de prăjit slănina și 3 mese pentru a pregăti preparate tradiționale din copilăria de demult.

Mai multe detalii în articolul postat pe blog.

Details

Start:
June 1 @ 09:00
End:
June 4 @ 18:00

Venue

Muzeul Astra
Strada Pădurea Dumbrava 16
Sibiu, Sibiu Romania
+ Google Map