Skip links
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vinfest 2023

July 7, 2023 @ 11:00 - July 9, 2023 @ 23:30

În perioada 7-9 iulie 2023, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, va avea loc Vinfest, ediția a VI-a, singurul eveniment din Sibiu care pune în valoare vinul tradițional din România și nu numai. La Vinfest participă cincisprezece crame și producători de vinuri (50 de arome) și nouă food truck-uri, care vor pregăti mâncare tradițională românească, italiană, grecească, germană, spaniolă și sârbească. De asemenea, în același cadru vor fi organizate ateliere interactive pentru copii, marca Serious Fun (jocuri amuzante, de gândire, logică și îndemânare, tir cu arcul,  treasure hunt) și concerte & DJ Session pentru toți vizitatorii muzeului. Crame de top vin sau revin (și) în acest an la Vinfest, în Muzeul ASTRA! Este vorba  despre Chateau Vartely, Domeniile Franco Române, Villa Vinea, Domeniul Apoldium, Jidvei, La Salina, Lechburg, Via Viticola, Caii de la Letea, Hamangia, Gramofon, Cricova, Domeniul Apoldia Maior, Gorgandin, Domeniile Averești și Wine Not. Accesul la Vinfest 2023 se face în baza biletului de intrare în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA face un apel spre înțelegere la vizitatorii fideli (abonați), dar și la cei dornici să (re)cunoască produsul cultural promovat în acest weekend și nu numai. Așa că (re)aducem la cunoștința publicului și vizitatorilor că programul normal de vizitare rămâne cel stabilit pentru această perioadă, între orele 8-20, iar accesul în Muzeul în aer liber în acest interval va fi atât prin bilete, cât și prin abonamentele anuale. După ora  20:00, însă în perioada 7-9 iulie, interval în care vor avea loc activități importante din cadrul Vinfest 2023, accesul în Muzeul ASTRA se va face contra cost. Prețul unui bilet este de 35 lei/ persoană/ zi, dar cei interesați pot achiziționa un abonament  de 90 lei/3 zile, valabil pentru intervalul 20:00-24:00. De asemenea, persoanele care dețin abonamente anuale la Muzeul ASTRA pot achiziționa un abonament pe 3 zile la Vinfest, în valoare de 60 lei.

Prețul unui bilet de o zi: 35 lei / persoană; Prețul unui bilet pentru trei zile: 90 lei / persoană; Prețul unui bilet pentru zile – abonați: 60 lei / persoană.

Biletele se pot achiziționa de la casieria de la intrarea principală în Muzeul ASTRA sau online de pe site-ul instituției: https://muzeulastra.ro/bilete-abonamente/.

Mai multe detalii despre eveniment, precum și programul, în articolul postat pe blog.

Details

Start:
July 7, 2023 @ 11:00
End:
July 9, 2023 @ 23:30

Venue

Muzeul Astra
Strada Pădurea Dumbrava 16
Sibiu, Sibiu Romania
+ Google Map