Skip link-uri

INFO IMPORTANT Muzeul ASTRA privind desfășurarea Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”, ediția a XXIV-a, 24 – 28 iulie 2019

AUTOR

Muzeul Astra

DATĂ

16/07/2019

Categorie

Evenimente

În cei 23 de ani de competiție, Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”a reușit să se impună în sfera manifestărilor cultural-naționale și să creeze reale posibilități de promovare a valorilor autentice de artă populară la toate categoriile de public, să formeze – în special pentru copii – un cadru real de percepere a fenomenului etnografic. Astăzi, atenția organizatorilor se îndreaptă spre a găsi căi de promovare a micilor meșteșugari pentru asigurarea sustenabilității pe termen lung a proiectului și a beneficiarilor direcți ai acestuia.

Muzeul ASTRA, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, organizează începând cu ediția din acest an a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale” , în cadrul Galeriilor de Artă Populară / Museum Shop, un stand dedicat produselor micilor meșteri olimpici. Prin acest demers ne propunem să promovăm obiectele/ produsele realizate de participanţii la faza naţională a evenimentului mai sus menționat. Pentru realizarea acestui stand, participanţii la faza naţională a Olimpiadei sunt rugaţi să aducă un obiect reprezentativ realizat de ei (în cazul în care se doreşte poate fi şi obiectul realizat în cadrul concursului) care va intra spre vânzare în cadrul Galeriilor de Artă Populară / Museum Shop din Muzeul ASTRA. Menționăm că vânzarea obiectelor către public se va realiza prin aplicarea procedurilor de comercializare a produselor intrate în gestionea Galeriilor de Artă Populară / Museum Shop.

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Alte articole

Ai nevoie de mai multe informații?

Apasă pe butonul de mai jos pentru a ne contacta!