Skip link-uri

Spectacolul de operă Nabucco, de Giuseppe Verdi

AUTOR

Muzeul Astra

DATĂ

07/06/2019

Categorie

Evenimente

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, are calitatea de partener și de gazdă în cadrul spectacolul de operă Nabucco, de Giuseppe Verdi. Evenimentul va avea loc duminică, 9 iunie 2019, începând cu ora 20, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului – la Scena de pe la lac.

Spectacolul are în rolurile principale voci aplaude în teatre precum Teatrul de Operă din Roma, Arenele din Verona și Teatrului Real din Madrid, alături de invitați speciali ca soprana Stefania Spaggiari din Italia, baritonul Alfio Grasso din Italia. Prestația se desfășoară sub bagheta dirijorală a maestrului Leonard Dumitriu, iar regia este semnată de Alfio Grasso. De asemenea, Orchestra și Corpul de Balet „Opera Vox”, împreună cu Corul Facultății de Muzică Religioasă a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu vor completa punerea în scenă.

Organizator este Compania Vox Opera din Cluj Napoca, una recunoscută pentru tradiția de a promova tineri artiști în țară și peste hotare prin organizarea de spectacole de operă, operetă, musical, recitaluri, concerte.

Accesul în Muzeul ASTRA în intervalul orar 20-22 se va face exclusiv pe la Pavilionul PAMM de la poarta principală, pe baza biletului de intrare sau a abonamentului anual.

Alte articole

Ai nevoie de mai multe informații?

Apasă pe butonul de mai jos pentru a ne contacta!