Skip links

Astra app

Ghidul tău virtual

ASTRA Museum App aplicaţie mobilă cu ghid audio. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Apple Store!

Aplicația are funcționalități care îți permit să vizitezi muzeul în aer liber într-un mod autonom, fără a interacționa cu alte persoane. Ghidul audio facilitează accesul la informație a vizitatorilor, care pot asculta poveștile gospodăriilor din muzeu. Informațiile sunt completate cu efecte sonore speciale. De asemenea, ASTRA Museum App oferă notificări utilizatorilor privind noutăţile şi evenimentele din cadrul muzeului ASTRA!

ghid audio gratuit

Aplicația îți oferă prilejul de a asculta povestea caselor, a atelierelor meșteșugăreși sau a instalațiilor tehnice expuse în Muzeul în aer liber.

hartă digitală

Cele aproape 100 de hectare ale Muzeului în aer liber pot fi copleșitoare! Găseșe imediat oricare din punctele tale de interes cu ajutorul hărții digitale disponibile în aplicație!

la curent cu noutățile

Odată instalată, prin această aplicație se pot transmite utilizatorilor notificări cu evenimentele din perioada următoare sau diverse știri, astfel încât veți fi mereu la curent cu acțiunile noastre.

Servicii

Aplicația vă oferă toate informațiile legate de serviciile de care puteți beneficia astfel încât vă puteți organiza mai bine vizita.

Evenimente

Află despre evenimentele muzeului, alege-l pe cel preferat și planifică-ți vizita!

ASTRA Junior

Vrei să petreci timp de calitate impreună cu cei mici? Cu ajutorul aplicației poți afla despre programele și evenimentele dedicate copiilor pentru a alege activitatea potrivită copilului tău.

Descarcă aplicația!

Găsești mai jos butoanele de descărcat aplicația de pe Apple Store sau Google Play.